Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu- Med dig

promenad i regn
tätt under ett paraply
en ljuv, skön närhet




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-07-10 20:42



Bookmark and Share


    Naemi
Alla har vi minnen av närhet, regn och paraply. Är det riktigt lycka, kanske?
2006-11-02

    ej medlem längre
lugn som en vaggvisa. Rofylld och varm, träder in i mig och får mig att längta efter parapluiepromenader med min flickvän!
2006-07-20

  The Third Poet
Näh, regn e så underbart, speciellt om du bodde i gbg igår då va det spöregn asså, åh va mysig denna är :)
2006-07-10

  annso.fie
Så mysigt! Regn är inte alltid negativt ;)
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine