Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och tankarna efter gårdagens hemska mord i Linköping


I rädslan

.

Ska jag pussa dig
och låta dig gå

Ska jag vinka
här vid grinden

Precis som igår

Du vill vara stor
Liten måste få bli stor

Men jag läste igår...




Fri vers av Mejja
Läst 310 gånger
Publicerad 2004-10-20 22:33



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...kan vi inte leva....hur göra? Fint skrivet
2004-10-21

    Agneta VIP
denna gör verkligen ont att läsa... Du griper tag i mitt hjärta och jag känner..... AJ...
2004-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mejja