Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle vara lätt


Letade ljuset som skulle dämpa mitt mörker,
men det enda ljuset som lyser upp min tillvaro,
blev elden som bränner min broar






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-07 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2