Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av värme

Färgerna inom

De sprakar i sin prakt

Som tårar av eld i djupet av ett skratt

 

Tar du mina drömmar så skrattar jag mer

Du kan inte stjäla det som ingen kan se

 

Under täcken och kuddar

I den kattens gosiga päls

Där gömde jag min sprakande eld

Och min sotiga själ

Utan att fråga spann han sin sång

Allt uti en gråtande,brinnande kokong

 

Utan att fråga utan att se

Gav han min sargade sorg

en älskande blick

Det räckte ett dygn

Just ganska precis

 

Fast ändå så evigt

I ständig repris

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-08 00:10



Bookmark and Share


  bumerang

”Du kan inte stjäla det som ingen kan se”
Det var fint.
2020-06-12

  Kajan VIP
Märkligt och fascinerande, vacker och sotig..
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ