Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än skiner solen

LYCKA ÄR
ATT VARA BLAND VITSIPPORNA
OCH PLÖTSLIGT KÄNNA EN LITEN HAND LETA SIG IN I SIN
LYCKA ÄR
ATT FÅ LÄRA SAMMA SMÅ HÄNDER HUR MAN TAR SIG UPP I EN
GAMMAL EK
LYCKA ÄR
ATT HA EN KUSIN PÅ SINA AXLAR
SPÄND SOM EN BÅGE
AV SKRATT

LYCKA ÄR ATT PLÖTSLIGT BLI RÄDD FÖR
ATT FÅ KISS I NACKEN




Fri vers av Alexandra Osthed
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-08 14:01



Bookmark and Share


  den nakna poeten
jag gillar att du skriver rakt på sak och du är ärlig bravo
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Osthed
Alexandra Osthed