Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångest eller nått

Något värker
Kanske är det ångest
Ibland är det svårt att avgöra
Det tar så mycket plats
Att det inte finns för mycket annat
Jag vill stänga mina ögon
Här där jag ligger
Vill hålla alla tankar och känslor
Här inne i mitt skal
Behöver hålla det själv
Behöver min privata sfär
Blir den påhälsad ibland? - Ja
Alla tankar börjar även kännas på utsidan
Kroppen kliar
Huvudet snurrar
Tårar vill komma men håller sig kvar
Hur håller jag ihop när det känns såhär?




Fri vers av MissCaylin
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-09 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin