Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

impressioner

implicit

det underförstådda

- står skrämt kvar

kommer inte till klarhet

om det dolda

 

impulsivt

de omedelbara

- står irriterat kvar

inför den obetänksamma meningen

i det utsagda

 

improvisation

det oförberedda

- står oberört kvar

konsten att behärska smidigheten

anpassningskonstens stjärna




Fri vers av Inez L
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-13 11:17



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
... och så titeln som pricken över i, blir en fjärde variant. Imponerande process ...
2020-08-29

  TrollTörnTrappan VIP
Intressant hur du utgår från tre, åtminstone språkligt näraliggande begrepp ... Spännande reaktioner på dem(!) likt tre tämligen olika sorters passivitet(?)
2020-08-29

  BenGust VIP
Djuplodande och poetiska intryck.
Gillar skarpt detta.
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L