Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(0)

du
i ett försök
att efterlikna
tystnaden

om jag ännu drömmer
när jag ännu lever
sluter ögonen
under dagens bortdöende
toner




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-07-11 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies