Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt

Inatt hängdes folk i grupp
i pianosträngar
och min farsa dog i ett krig
i en tecknad DDR-film
och jag kröp i källargångar
på midsommarafton
och vi hittade en
rostig fallos i stål
och jag saknade farsan
när de döda barnen sjöng
från pensionatets fönster
och i fyllskogen fanns det
våldtäktsmän och monster
och jag saknade farsan
ännu mer när hans gamla
opel rostade bort i skogen
där den blonda häxan
med fotobibeln bor
och morsan grät och
blev full för första gången
på 15 år och jag ville
gråta men spelade på
nåt rör från djungeln
jag saknar farsan




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-10-26 08:46



Bookmark and Share


    milja
mardröm, verklighet? Vacker spänning hela texten igenom. Jag riktigt sögs in och står nu undrande och funderar. Coolt.
2006-10-27

  Laijza
Bra, förvirrande med en fin liten röd tråd.
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies