Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stimuli

tygets mjukhet smörjer lederna
skelettet mjukt av ättika under några dagar
det eviga toalettbesöket

känna in andetagen
mäta ett mörker
hur ändtarmens nerver
stimulerar dig att läsa
mellan raderna
somna bort
utan muskulatur




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-09-14 04:01



Bookmark and Share


  a h de v
jaha, ja, den var ju speciell, kan inte riktigt förstå den men helhetskänslan är att jaget sitter så länge på toan att han domnar bort, möjligtvis i benen.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies