Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom möter mig i gryningen

dom möter mig i gryningen
ger mig förnödenheter
för den sista färden

bröd och vin
varma kläder
och en stav av rosenträ

vi tar farväl
jag försvinner i dimman
försvinner under täcket

solen sprutar in genom
fönstret och jag
jag är diset

ännu en sommar
om ni bara visste
det jag vill

att ni ska veta




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-11-17 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies