Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heden

vi öppnade oss som fjärilar
på en karg plats

andades in tystnad som vore den honung
vi var flyktingar från mänskliga normer
små som blåsippor
ömheten växte ut i fingertopparna

jag såg oss i drömmen
skymningens balett
vi övade att leva utan våld

just i denna sekund
gömmer jag inte undan min skönhet




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-16 23:06



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Låter som att en blomma är berättaren här. Väldigt fint.
2020-06-21

  Kajan VIP
En ordlös fristad, för älskande? Jättefin!
2020-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Målerisk och fantasirik dikt, som dansar lätt på tå.
2020-06-17

    Max Poisé
Här målar du med färgrika pasteller rakt igenom. Häftiga ordval tycker jag!
2020-06-17

    Lena Staaf VIP
Underbar dikt! Att öppna sig för det enkla och sköna.
2020-06-17

  i af apa
Inledningen är super och texten följer efter, ja vackert!
2020-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text, tack för den!
2020-06-17

  Respons VIP
Vackert!
2020-06-17

  Nanna X
Så vackert. Får mig att tänka på Emily Brontës Wuthering Heights, där hjältinbans rop på "Heithcliff" skallar över heden...
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP