Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4

utanför tobaksaffären
en skog av paraplyer
min tystnad kommer
alltid att vara
regniga eftermiddagar
på väg hem

utan sol
utan minne




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-07-11 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies