Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni

juni
alla delar
ljuset


gräsens ax
skimrar av lila siden
flickans klänning


rådjuret
inte en rörelse
när kidet dricker








Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-17 00:45



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
När gredelint speglas i gräs.. då kan man föreställa sig alla möjliga delar.. av ljuset!!
2020-06-19

  Annie b'larsson VIP
Vackert. Precis som Midsommar.

Det är en ofattbar tid - och jag tror aldrig jag lyckats beskriva detta i ord. Men du kan.
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP