Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången vi möttes

Dina fingrar i mitt hår
Jag blundade
Din hand smekte min arm
Jag bara njöt
Ditt hjärta slog snabbare
Jag kände spänningen i luften
Dina läppar mötte mina
Jag föll handlöst i din famn

Så intensivt
Så kraftfullt
Du och jag
Två främlingar
Förenade på några sekunder
Våra läppar släppte inte taget
Dragningskraften var för stor
Vi två blev till en




Fri vers av neasvea
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-06-17 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neasvea