Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återhämtning

nederlag

nästan nedbruten

en försvagad kontroll

när omständigheterna tar överhanden

misslyckande

 

nedgång

ständig försämring

skärpan missar målet

handen försöker fånga

fallet

 

halvvägs

på mitten

dags att glömma

det som ligger bakom

lätt ljusning

 

ledstjärnan

visar vägen

dags att nå

det som ligger framför

riktpunkten




Fri vers av Inez L
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-18 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tydlig struktur som leder tanken framåt - bra!
2020-06-18

  BenGust VIP
Fina övergångar och nyanser.
Behagfullt formulerat.
Läser den med behållning.
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L