Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Der Fuehrer

Hur lätt som helst
blir folk galna
och slutar tänka själva
så fort en ledare fått en idé
som han vill omsätta på folket
i sitt styrande




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-06-18 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP