Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I coronakrisens spår

I coronakrisens spår
följer andra samhällsproblem
För äldre som är beroende
av hemtjänst och tvättservice
så är det väldigt besvärligt
när personalen inte följer uppgjorda tider
Nu kan man skylla allt på att coronakrisen ställt till det,
fast det inte har med saken att göra




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-06-18 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP