Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två blir en

Känslan av utfyllnad
Ett pärlband längs med ryggraden
Bildar knottror av välbehag över huden
Hon följer hans rörelser
Med hans händer på hennes höfter
Hon ser honom djupt i ögonen
Ler när hon ser hans njutning
Kysser honom med sin längtan
Stönar tyst hans namn och biter honom kärleksfullt i läppen
Han fyller henne med sin värme
Samtidigt som hon kommer
I ett skri av vällust




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-20 15:18



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
( Var är den andra isf ? )

Jag ser bara en och det känns fint !
2020-06-23

  lilla t
Fint, men är det två honor med i akten... :)
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish