Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är historia...

Du har mig tappat bort
Jag var inte rätt sort

Gömd i en ask, slängd i en vrå
Jag behövs inte när du har de andra två

Jag är helt utanför dina tankar
Du infiltrerar mitt huvud, skriker och bankar

Men resultatet går inte att undgå
Det är dags att säga hej då




Fri vers av Salut Lellan
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan