Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamma skogsdunge

 

Låt mig få ta hand om varje spillra

som din hand darrar mig vid

låt mig lösa upp de kors

din själ sprungit vilse i

låt mig hämta din anda

ur dina flämtande lungor

låt mig vila din trötta kropp

i min varsamma skogsdunge.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2020-06-21 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP