Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före och efter

Ett trasig hjärta värker 

Tårarna har tagit slut 

Kvar finns bara sorg

Jag kommer bli okej 

Men inte mer än så

Hjärtat kanske ler en dag

Men än är det långt dit

Vill radera bort dig helt

Till så som jag var förrut

Ovetandes om din existens 

Önskan att jag fått forsatt så 

Ett hjärta som var mer intakt 

Känslor som inte gavs bort

Tankar som inte var om dig

Min tid som inte spilldes

Energin jag fick behålla 

Utan att jag gav bort allt

Mitt innersta jag blottade

Du fick insyn i mitt väsen 

Du tog allt men gav ingenting 

Urholkad tomhet i det tysta

väntandes på en skänk från ovan 

En orättvis känslokall grymhet 

Hjärtat gråter för ögonen inte kan

Jag behåller mig för mig själv

Du kommer aldrig nära igen 

För mig betyder du inget mer

Du är ilskan jag känner 

Det positiva är nu det motsatta

Hur skulle jag kunna vetat 

Jag gjorde rätt och mer därtill

Kanske du ångrar dig något tag

du önskar att du gjort annorlunda 

Du kan inte fly från karman 

Den tar dig när du minst anar 







Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-22 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan