Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans blåa toner

 

 

ännu bränner kroppen 

av hans heta famntag

ännu kan hon känna 

hans heta längtan

 

att älska är så stort

ett svindlande äventyr

att älska så är kärlek

det största av allt

 

låt det alltid vara så

för evig är kärleken

låt inte glöden slockna

håll gnistan vid liv

 

om än det gnisslar

visa försonlighet

glöm inte orden

älska och förlåta

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-22 10:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärleken är död
kärleken är röd
kärleken är glöd
kärleken är spröd
2020-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd och vacker kärleksdikt.
2020-06-23

  ULJO
Fin och tänkvärd kärleksdikt
2020-06-22

  Kungskobran VIP
Vad är kärlek utan längtan?

2020-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllningsdikt till kärleken, det sista stycket är ett fantastiskt avslut!
2020-06-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
Bibliska ord, älska och förlåta är fantastiskt,
men många har valt bort det sista ordet!
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP