Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


”Ångestdroppar”

Det kom till mig idag
Små droppar av ångest
Stänkte över mig
Lämnade vissa torra fläckar
Men fanns inte riktigt någon sol
Någon sol som ville torka de droppar
Som fallit som ett sylvasst regn
Welcome to my little hell
Som kommer och besöker mig ibland
Ibland till och med titt som tätt
Som om jag gick naken
Drogs blickar till mig
I alla fall hade jag känslor som sa så
Som kände så
Invirad i något trångt
Som drog åt strupen
Andningen blev tung
Fort fort
Jag ville färdas fort
Snälla gör mig osynlig
Tänkte jag
Just då ville jag inte finnas
I alla fall inte i det som rivs
Rev inne i själen
Klippte sönder mitt hjärta
Sågade min hjärna
Gjorde mig blind
Inom mig ett groteskt monster
Som växte och krampade
Snälla
Jag bad det försvinna
Ett mörker har legat över mig
I veckor har det tittat fram
Greppat tag om min barm
Slängt mig ner
Hårt och hastigt
Det gick för fort
Jag hann inte med
Snälla försvinn
Men ändå ville jag ha dig kvar
Du är välkänd
Som en del av mig
Som jag ville hålla
Men samtidigt strypa
Strypa så hårt så andan faller ur
Men i sista sekund låta dig andas igen
Tillslut försvann du
Men jag vet att det bara är en tidsfråga
Tills du stänker dina små droppar
Eller faller över mig som ett hällregn
Igen och igen




Fri vers av MissCaylin
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-22 22:58



Bookmark and Share


  Minusgrader
Wow! superfin dikt.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin