Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av låten ”Änglahund” av Hasse Andersson


Änglahund

Jag vill ta med hunden när jag går. Ni vet, dit man går och aldrig återvänder från.

För jag vill inte gå ensam, nej aldrig vill jag vara ensam.

Men ensam är jag, det har jag alltid varit. Och så kommer det förbli.

Hunden kan jag inte ta med mig, hunden får stanna.

Jag får lämna.




Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 198 gånger
Publicerad 2020-06-23 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver