Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corona


I denna tid


Liv släcks på jorden

Ljus som slocknar

ett efter ett

för att åter tändas 


Högt där ovan

stjärnor i tusental

tindrande själar

i glimrande tröst


De saknas oss och vi ber

Önskar de kunde komma ner

Glitrande minner de om

Vi ses igen


sen, inte än












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-24 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP