Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundra bågskyttar

under sanden viskar dem med varandra
ovanför ilsknar stormen
dess vindar av galenskap
hundra bågskyttar siktar högt
hundra bågskyttar missar blint
och mitt hjärta blöder

mina bröder
mina systrar
vilsna i skogen är vi




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-06-24 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles