Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåsningen

Jag trodde jag kunde få omständigheternas förtvivlan
att fly

vilseleder mig själv
i den skönaste omgivningen

blodröd horisont
skämt åsido så tror jag ändå inte på miraklet

människans tvivel och sanningar
som växer i våra gravar

spadar av ben och hår
täcker en ikon

ljudet av hundra stearinljus
viskar en sång

av yttersta glömskan




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-06-24 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles