Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som att andas

för vad är väll viktigt för dig?
som aldrig fallit
som aldrig tittar ut
som aldrig sätter handen för hjärtat
och känner dig själv

och vad ska väll du förtala?
som aldrig gömt ditt ansikte
som aldrigt ljugit
som aldrig visat ditt ansikte för någon
och bevisat att du lever




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-06-24 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles