Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa



Kultur är en känsla,
kreativitet är en smärta,
skapande är en lust.

Du gör dig bortdomnad,
med piller,
med löften,
med lögner,
med bedrägeri.






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-06-25 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2