Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt, långt borta



Oroad över ord,
gömmer mig i tystnad,
det som aldrig uttalats,
det som inte finns

Hade jag kunnat höra människors tankar,
skulle jag hålla mig långt ifrån dem





Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-06-25 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2