Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste alltid vara vi

Nu kan du somna om
med dina vackra ögon
beredda på strid

Tiden är både långsam och snabb
en blinkning och ett ett liv passerar

Vi måste alltid vara vi
du och jag
och alla de andra

Jag gör en minnesanteckning
om att kampen går vidare




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-06-25 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP