Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartider

 

 

sommar, du ljuva sköna

dig vi ära och hylla

du är strandens böna

du oss vår tid förgylla

 

blommor och grönska

björkens milda sus

vad mer kan man önska

solens varma ljus

 

när sol sig sedan sänker

skimrar horisont långt bort

det är då man tänker

tiden går alldeles för fort

 

åren kommer, åren går

solen ändå består

den går sin rund

varje dag, varje stund

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-27 09:53



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hög tid för en "Summertime Blues".
2020-06-30

    Lena Staaf VIP
Fin lovsång till sommaren.
2020-06-27

  Kungskobran VIP
Summer time and the living is easy....

2020-06-27

  Sparvögat VIP
Utsökta strofer om sommarens grönska.
Så vackert...
2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP