Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strippan på Götgatan

Häromdagen när jag hade varit och handlat på ICA Ringen och gick över gatan för att ta mig hemåt; där i korsningen Götgatan Ölandsgatan ser jag en kvinna som stod och talade i sin mobil.
Hon var klädd som en strippa med minimala trosor och sexiga strumpor som hölls uppe med klatschiga strumpeband.
Jag tänkte: är det coronakrisen som har gjort att folk börjat bete sig annorlunda än normalt ?
Sedan dök en annan tanke upp. Hon kanske tänker: Här står ju romer och tigger framför varje butik. Därför har väl olagligt beteende blivit lagligt och varför skulle jag vara undantagen ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-27 12:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
(O)Tacksam
Sommarhägring?
;)

2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP