Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek på en silkestråd

I svaga stunder hänger kärleken på en silkestråd

gå in i rosens lund

Stanna till få en kyss som talar om tiden då rosorna var i sitt ursprung

Omfamna varann känn doften av rosornas enkelhet

Lukta känn  blodet  rusar

 glädjen känna sig behövd  och älskad

Du och jag tiden står  stilla

Väck upp nakna sanningen gå ut hand i hand

ut i den ljuva sommaren förundras av värmen och purpura färger

Plocka en ros ge den som ett bevis

Kärleken omger dig i enkelhetens ljus 

vara bara vara i rummet...

Fotspåren fester sig på vägen

ut längtan få springa bort

till en annan stund.......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-27 18:03



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vackert om kärleken som övervinner
svaga stunder
2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP