Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av önskningar

 

Bara en blek strimma av ljus

letar sig in genom nattens lameller

kisande hoppas jag att drömmen

kan vara den vändpunkt

mitt liv nu behöver

 

jag är en jägare utan vapen

en strövare utan mål

en eld utan flamma

en vinter utan kyla

en droppe i ett hav

av önskningar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-06-30 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP