Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är långt borta, onåbar


Det finns en sorg inom

Stor tung svart ihållande

Bottenlös som lämnar mig tom

Utan innehåll med ett hjärta

som slår tungt slag för slag

Utan dig är jag ingen ingenting

Utan mig den jag var 

är jag ett tomt skal

Natten fylls av drömmar

hur livet kunnat vara

men inte är

inte kommer att bli någonsin

Det är tungt men tyngre 

skulle allt vara 

om jag inte varit med om dig

Jag radar upp minnen

och skratt från glada dagar

blundar och du är nära

i mina drömmar lever du

i mina drömmar lever jag

jag vill stoppa tiden

jag vill stanna i den

men sakta vaknar jag

till en ny ihålig dag






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-30 15:53



Bookmark and Share


  charlotte VIP
d skriver väldit känslosamt, så att man önskar att man vore föremålet för din text, hoppas din nästa dag blir en god dag
2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP