Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banditer

Gnostisismen var min enda tro
men sprack som en ballong i ett jordgetingbo

Då jag insåg att allt var en saga en dikt
en stor pyramid där dom svaga på sikt

Står på botten och lyfter opp eliten
och på toppen står den störste banditen





Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-01 08:22



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fint rimmat om vårt egentligen märkliga samhällssystem ! Under flera decennier hade ju S ökad jämlikhet som motto - men nu går det åt andra hållet igen !
2020-07-01

  Koloristen
En dödlig heresi.
2020-07-01

  Nanna X
Tack för att du påminde om gnosticismen, ett komplicerat tankesystem med influenser från flera olika religioner. Jag fick googla men kände igen Demiurgen.
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant