Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Ullas liljor


En ny oskriven dag


Längtan efter dina leende ögon
Pulserande värme från hjärtat
Ditt skratt lever kvar inom mig

Din livsglädje gör mig lycklig
Tiden är oviss men hoppet finns
Du har ju alltid funnits inom mig

Vill nu bara ha en stor varm kram




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-01 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP