Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en reva i himlen


Det är en reva i himlen

som släpper igenom ljuset

i den mörkgrå dagern


Det är en rispa i mitt bröst

som gör att jag kan andas

trots att ångesten tynger


Det är många minuter sedan

närmare bestämt 582

sedan du sa att det är slut


Det är en reva i himlen

Det är en rispa i mitt bröst

Det är många minuter sedan


Vem kunde ana att slutet

är ett vakuum

inte är en glänta i en skog


Slutet på vägen

berget massivt

en lösning


Eller bara en feg utväg

Stilla mig min själ

rusa inte iväg


inte så här








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-01 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP