Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkta tankar blommar ut

Mjuka vågor mot stranden

Sköljer stilla över handen

Likt en marionett utan färg

 

Livet rinner ut så rött

Vem kan vara hjärtetrött

Likt en sorg nu klädd i prakt

 

Vattnet kluckar rätt så tyst

Ingen sade ens ett knyst

Allt som sas till blick av glas

 

Nådde knappt från vita läppar

När ett sinne satte käppar

Nu ett glas har spillt allt liv

Ingen ställer till nåt kiv

 

Stilla flyter evigt fram

Under luftens lealösa barm

 

Inget mer ska hon nu känna

Kan du döda blommor bränna?

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-02 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ