Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom torkade tårar

 

Jag vilar en stillhet

vid dina lugna andetag

en tår stannar sin väg

i vemodets beundran

 

faller jag hjälplös till marken

rister min längtan sig rank

bär mina tankar mig vilse

om du lämnar mig sank

 

kan jag någonsin finna

mig själv igen

minnas det vackra

för att kunna se

genom torkade tårar.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-02 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP