Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nattens sällskap är en bok


Smärtan finns där,
den finns där konstant,
den påminner om att man lever

Jag gav upp för längesen,
om sanningen ska fram

Visste för längesen att jag borde gett upp,
vi väntar alla på tillstånd att få dö

Bränner broar när vi passerar dem,
ljuset,
värmen från elden ska leda oss genom mörkret vi skapat

Mycket kan jag anklagas för,
men jag är intellektuellt hederlig,
ljuger inte för mig själv





Fri vers (Fri form) av Åke Hansson del 2
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2