Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp

Påfåglarna fortsatte sin dans

All prakt var tvungen att visas ur varje vinkel

Skönhet är behaglig när källan är djup

Blicken hittar ingen låga

 

Tårar är sprungna ur en annan källa

Lika klara som bergens regn

Från det karga bergets topp till dalens grönska

Kan man se deras livsbejakande färd

 

Tårar är liv

Tårar är sorg

Tårar är glädje

 

Låt dina fingrar beröra min kind

Känna sorgen och glädjen

Likt regnets väg

 

Livets väg är stark 

Sorgen är enslig

De möter varann i stilla begrundan

Bortom praktfåglarnas dans i morgonrodnaden

 

Min blick är riktad ut över det stilla vattnet

Där tårar,regn,sorg och glädje

Samlas i livets oändligt vackra,djupa damm.

 

Just där,när solens strålar stiger fram

Över vattnets eviga flöde

Finner jag kraften

att åter ge dagen en chans

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-03 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ