Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge leve vården.....vetja.


Corona å karantän

HJÄLP.......
rädda mig
från den jag är
i Coronas karantän.

Ja kläd mig i drömmens uniform
magisk,frän, å enorm
ty tillvaron här
är i tragisk form
då grottekvarnen mal
på livets kapital.

Ja låt mig flyga
in i sagans luftiga slott
med en utsikt fenomenal
för här är ruskigt.....mulet å grått.

Hans Höghet Jävligheten
har ju tagit oss till en bal
in i evigheten
där hjärtat känns tomt
tandlöst å utan gaddar
av världens tungor
som pladdrar i förfär
om sjukdom å misär.

Ja graven vår
redan tycks bäddad
blott vården nu
vår lekamen
kan få räddad.



Ett leve för vår plikttrogna vård!

Hälsar Gurra......Låt oss klapp,klapp,klapp...me händerna!




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-04 12:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Corona spöket söker sig fram
helst till äldre om den kan
för där får den sitt bästa stöd
för sitt sökande efter död
2020-07-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En del ligger i vaggan,andra i graven,karantän eller kuvös.
Men zen finns även de fast de är sällsynta,som ligga på klöveräng å lukta på blommer med drömmande blick om de dansande nymfer som på ängen dansar näck.
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP