Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade dotter och alla andra unga döttrar


Du, som är en rosenknopp
Du vet inte om din skönhet

Var rädd om dig

Så skör och stark
på samma gång

Blir du sviken
Kliv av
Gå vidare

Slösa inte bort dig
Vet att du är Juvelen

Du sprider glans
där du går

Andra vill ha av dig,
ta av dig

Du är inte skyldig någon
någonting

Var rädd om dig

Gör det Du vill
och kan

För du är Kärlek




Fri vers av lydia
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-07-11 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känslosam och fin liten dikt till en dotter, fint avslut "du är kärlek"...
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

lydia