Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll dig emot

 

Du öppnade din glänta

för mig att fånga

jag släppte taget

kom närmare ljuset

och bara föll dig emot.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2020-07-05 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP