Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto


Söndagens lättja

Kan inte annat än känna värme och en
ljuvlig kärlek av denna vänskap .

Min goá och underbara barndomsvän gjorde min dag hel.

Njuter och njuter ännu mer av timmarna vi hade tillsammans.
Det strålar ur min väninnas ansikte som aldrig förr.

Jag är så glad att hon finns kvar i detta jordeliv,
när man varit med om ett hårt slag och kommer tillbaka
bit för bit.

Jag gav henne utav min tid och mina bakverk som hon
tycker om.

Det är väl det bästa att ge ,
utav sig själv.

Minns tillbaka denna underbara dag som en av
mina käraste som jag lägger varmt om mitt hjärta.

Kan denna Söndag bli bättre . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-05 09:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att ge av sin tid är det bästa man kan göra...så fint skrivet...
2020-07-11

  Valter Örn VIP
Fint förmedlad känsla av vänskap och trivsel !
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP