Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När cirkeln blir en fyrkant

Se!
Överlevarna är tillsammans
och det är bra att det blir så
de klappar varandra,
de berömmer varandra,
de känner och kramar varandra
och det är bra att det blir så
De gör ingenting annat
mer
än vilja överleva
söner och döttrar utan föräldrar
hjälplösa barndom
Skvaller
Sorg
Människor som inte borde vara lyckliga

Vi alla andra som ingenting förstår
kan fortsätta att drömma om en skuld utan vikt.




Fri vers (Fri form) av Amadea
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-05 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amadea