Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en gränsvarelse

Lås inte in
Ditt intellekt
i en världsbild.
Rätt som det är
dyker någon upp
som behöver
någonting spunnet
ur Dina reflektioner
för att orka fortsätta
Sin resa.




Fri vers (Fri form) av Christoffer Andersson
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-07 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Andersson
Christoffer Andersson